Werken in de Industrie

  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland

Op zoek naar harde werkers in de industrie!

Op zoek naar een goede baan in de industrie?

Ben je niet bang voor vieze handen? En zit je niet graag stil? Dan klinkt de industrie als een branche voor jou. Van vacuümwagenmachinist tot industrieel reiniger, Zuidgeest heeft veel verschillende vacatures. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag in de (petro)chemische industrie of offshore-sector.

Nog niet alle diploma’s of certificaten? Geen probleem. Die haal je natuurlijk ook bij ons.

Nieuwe vacatures in de industrie

Jezelf ontwikkelen in de industrie?

Je SIR hogedrukspuitcertificaat halen of een certificaat voor gasmeten Ex-Ox-Tox. Dit en veel meer is mogelijk bij ons.

Opleidingen

Daarom Zuidgeest

 

 

 

Industrie vacatures

Bij Zuidgeest beschikken we over een groot aanbod industrie vacatures, waarbij je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij bijvoorbeeld werken in de petrochemische industrie? Of ben jij op zoek naar een vacature die aansluit op jouw eerdere werkervaring? Bekijk dan onze verschillende vacatures, misschien zit er wel wat voor jouw tussen. Is er geen passende vacature te vinden in de industrie? Geen probleem, stuur ons een open sollicitatie dan gaan we samen op zoek naar de baan die bij jou past.

 

Vacatures in de industrie

Door een brede selectie van uitdagende vacatures in de industrie kan jij bijvoorbeeld als calculator, industrieel reiniger, hogedrukspuiter, cleaner, flensmonteur, pijpfitter, CCTV-technicus of werkvoorbereider aan de slag. Zuidgeest weet als geen ander hoe ze jouw kunnen helpen in je technische loopbaan.

 

 

Veilig

Safety first. Altijd. Bekijk onze certifi ceringen, waaronder VCU en ABU.

Vakkundig

Wij begrijpen de business. Snappen wat er op de werkvloer speelt. Door ons vakmanschap én onze praktijkkennis weten onze mensen waar ze over praten.

Duidelijk

Heldere communicatie en overzichtelijke administratie. Zuivere beloftes. Afspraak is afspraak. No cure? No pay.

Persoonlijk

We kennen al onze mensen. En ook u krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. U kunt 24/7 bij ons terecht én bent verzekerd van oplossingen die passen bij uw organisatie.

 


Banen in de industrie 

Zuidgeest heeft veel verschillende banen in de industrie. Door het netwerk aan bedrijven waar wij over beschikken is er altijd een geschikt bedrijf voor jou waar je aan de slag kan. Heb jij ervaring in de (petrochemische) industrie of wil je graag ervaring opdoen? De vacatures die wij ter beschikking hebben zijn voor mensen met- of zonder ervaring.