Werken in Bouw

  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland

Topwerk als timmerman,

betonvlechter of dakdekker!

Een goede baan in de bouw?

Graafwerkzaamheden uitvoeren bij de aanleg van kabels en leidingen in Dordrecht of steigers bouwen in Limburg. Of aan de slag als dakdekker of timmerman. Het is allemaal mogelijk bij Zuidgeest. Samen met onze grote opdrachtgevers door heel Nederland werken we aan mooie projecten in woningbouw en infra. Nog niet de juiste opleiding? Geen probleem. Haal bij ons bijvoorbeeld je VCA basisveiligheid, zodat we samen kunnen bouwen  aan jouw toekomst.

Jezelf ontwikkelen in de bouw?

Natuurlijk kan dat! Haal bijvoorbeeld je VCA basisveiligheid of veiligheid voor operationeel leidinggevenden.

Opleidingen

Daarom Zuidgeest

 

 Werken in de bouw


Bouw vacatures

Bij Zuidgeest beschikken we over een groot aanbod bouwvacatures. Waarbij je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij zo snel mogelijk aan het werk in de bouw? Of ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vacature die aansluit op jouw eerdere werkervaring? Bekijk dan onze verschillende vacatures, misschien zit er wel wat voor jou bij en solliciteer direct. Is er geen passende vacature te vinden in de bouw? Geen probleem, stuur ons gewoon een open sollicitatie dan gaan we samen op zoek naar de baan die bij jouw past. 

 

Banen in de bouw 

Zuidgeest heeft veel verschillende banen in de bouw. Door het netwerk aan bedrijven waar wij over beschikken is er altijd een geschikt bedrijf voor jou waar je aan de slag kan. Heb jij ervaring in de bouw of wil je graag ervaring opdoen? De vacatures die wij ter beschikking hebben zijn voor mensen met- of zonder ervaring.


Veilig

Safety first. Altijd. Bekijk onze certifi ceringen, waaronder VCU en ABU.

Vakkundig

Wij begrijpen de business. Snappen wat er op de werkvloer speelt. Door ons vakmanschap én onze praktijkkennis weten onze mensen waar ze over praten.

Duidelijk

Heldere communicatie en overzichtelijke administratie. Zuivere beloftes. Afspraak is afspraak. No cure? No pay.

Persoonlijk

We kennen al onze mensen. En ook u krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. U kunt 24/7 bij ons terecht én bent verzekerd van oplossingen die passen bij uw organisatie.

 
Vacatures in de bouw

Door een brede selectie van uitdagende vacatures in de bouw kan jij bijvoorbeeld als sloper, timmerman, werkvoorbereider, uitvoerder, schilder of elektricien aan de slag. Zuidgeest weet als geen ander hoe ze jouw kunnen helpen in je technische loopbaan. Er zijn altijd banen in de bouw bij jouw in de buurt.

 

 

 

De trots van Zuidgeest

“Ik werk al vier jaar voor Zuidgeest in de bouw. Ik heb op verschillende projecten gewerkt, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Ook zo fijn dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen, door verschillende opleidingen te volgen!”

Piet, Timmerman