Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Commercieel , Techniek
Brabant
Tussen € 2000,- en € 3000,-
40

Medewerker Product Support

Solliciteer
20092021 496 x bekeken Brabant 40 Tussen € 2000,- en € 3000,- Medewerker Product Support

Profielschets

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten, Het bedrijfsonderdeel waarvoor wij momenteel werven bevind zich in het mooie Brabant en is hier importeur van zwaar elektrische heftrucks tot een hefvermogen van 25 ton. Vanuit deze locatie voorziet zij haar klanten en dealers met product ondersteuning, demo’s en huurmachines. Zij zijn voornamelijk actief in Nederland en Duitsland en voorzien de markt van een “groene oplossing” op het gebied van intern transport. 

 

Als Medewerker Product Support heb je een ondersteunende rol bij de technische dienst die bestaat uit een klein team met een groot takenpakket. Hierin ben je verantwoordelijk voor telefonische ondersteuning naar de monteurs en dealers bij technische vraagstukken en de opstart van nieuwe projecten. Verder bezoek je de dealers regelmatig en adviseer je hen op het gebied van opleidingen. Naast deze werkzaamheden verricht je ook administratieve taken waaronder het in boeken van de werkorders, het aanvragen van garanties i.s.m. de onderdelen afdeling en biedt je ondersteuning t.b.v. productverbeteringen.
 

Aanbod

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Werktijden

Je werkt volgens normale kantoortijden echter zal je bij dit beroep geen 9 tot 5 mentaliteit moeten hebben, zo bezoek je bijvoorbeeld verschillende fabrieken in Italië (3-4 keer per jaar) en reis je naar Duitsland in verband met activiteiten die daar plaatsvinden, zo kom je nog eens ergens!

Eisen

Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die een technische opleiding op MBO niveau heeft en bij voorkeur al werkervaring in een soortgelijke functie heeft opgedaan. Je hebt  kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en je bent bekend met Word en Excel. Tevens heb je interesse en mogelijke ervaring met hydrauliek en elektrotechniek.

Bedrijfsprofiel

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

40
Tussen € 2000,- en € 3000,-
Brabant
Medewerker Product Support

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Je kunt terecht bij:
Richard Lans
Richard Lans

Vind jouw baan

  • Flevoland
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland