Werken in de techniek

  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland

Afwisselend Werk als Technisch Consultant?

Een goede baan in de Techniek?

Ben jij een door de wol geverfde technicus? Of sta je nog aan het begin van jouw carrière? Wat je situatie of ambitie ook is: Zuidgeest helpt je om de volgende stap te zetten. Word bijvoorbeeld mechanical engineer in Eindhoven. Of start jouw loopbaan als leerling-monteur in Dordrecht. Wij werken samen met een breed scala aan opdrachtgevers die zich richten op aanleg én onderhoud van elektrotechnische installaties binnen utiliteit, industrie en woningbouw. Een goede technische baan voor lange tijd, daarvoor zit je bij Zuidgeest goed.

Jezelf ontwikkelen in de Techniek?

Techniek blijft zich ontwikkelen. En jij dus ook. Bij Zuidgeest krijg je daarvoor alle kansen.

Opleidingen

Daarom Zuidgeest

 

Technische vacatures

Bij Zuidgeest beschikken we over een groot aanbod van technische vacatures. Waarbij je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij zo snel mogelijk aan het werk in de techniek? Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vacature die aansluit op jouw eerdere werkervaring? Bekijk dan onze verschillende vacatures, misschien zit er wel wat voor jou bij en solliciteer direct. Is er geen passende vacature te vinden in de techniek? Geen probleem, stuur ons gewoon een open sollicitatie dan gaan we samen op zoek naar de baan die bij jouw past. 

 

Banen in de techniek 

Zuidgeest heeft veel verschillende banen in de techniek. Door het netwerk aan bedrijven waar wij over beschikken is er altijd een geschikt bedrijf voor jou waar je aan de slag kan. Heb jij ervaring in de techniek of wil je graag ervaring opdoen? De vacatures die wij ter beschikking hebben zijn voor mensen met- of zonder ervaring. 


 

Veilig

Safety first. Altijd. Bekijk onze certifi ceringen, waaronder VCU en ABU.

Vakkundig

Wij begrijpen de business. Snappen wat er op de werkvloer speelt. Door ons vakmanschap én onze praktijkkennis weten onze mensen waar ze over praten.

Duidelijk

Heldere communicatie en overzichtelijke administratie. Zuivere beloftes. Afspraak is afspraak. No cure? No pay.

Persoonlijk

We kennen al onze mensen. En ook u krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. U kunt 24/7 bij ons terecht én bent verzekerd van oplossingen die passen bij uw organisatie.

Vacatures in de techniek

Door een brede selectie van uitdagende vacatures in de techniek kan jij bijvoorbeeld als CNC-operator, monteur zonnepanelen, werkplaatsmonteur, servicemonteur of E&I technicus aan de slag. Zuidgeest weet als geen ander hoe ze jouw kunnen helpen in je technische loopbaan. Er zijn altijd banen in de bouw bij jouw in de buurt.

 

De trots van Zuidgeest

“Ik werk al vier jaar Zuidgeest in de Techniek. Ik heb op verschillende projecten gewerkt, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Ook zo fijn dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen, door verschillende opleidingen te volgen”

Inge, ingenieur